AMA Roller® är en rörroterare som lämpar sig för såväl förberedande verkstadsarbete som byggarbetsplatser. Roteraren roterar rör med önskad hastighet och möjliggör svetsning i fast position.

WELNER OY

Welner Oy är ett familjeföretag i Uleåborg, grundat år 2014, som fortsätter med tillverkning och försäljning av de högklassiga AMA-rörsvetsningsprodukter som utvecklats av Ama Products Oü. AMA-produkterna är rörverktyg som har utvecklats för proffs enligt exakta kvalitetskriterier och de är avsedda  för montering och svetsning av syrafasta och rostfria rör av tunnplåt.

Welner Oy satsar på kvalitet och produktutveckling. Vi tar gärna emot respons om våra produkter och tips på nya innovationer! Vårt lager och vårt kontor finns i Uleåborg och vi har återförsäljare i både Finland och Sverige.

NOGGRANNHET, EFFEKTIVITET OCH KVALITET FÖR MONTERING AV INDUSTRIRÖR OCH SVETSNING

Sänk kostnaderna för rörsvetsning genom att optimera arbetsmetoderna och de verktyg som används! Med rätta arbetsverktyg garanteras noggrannheten och monterings- och svetsfelen blir så få som möjligt. Med justerbara arbetsredskap åstadkommer man en ergonomisk arbetsställning och kvaliteten på arbeten blir bättre. Fråga proffsen – de väljer AMA-produkter, för bästa möjliga slutresultat!

BEKANTA DIG MED AMA Roller® PÅ ADRESSEN: amaroller-se.kevyet.fi

EN NY INNOVATION: AMA Roller® – RÖRROTERARE!

Welner Oy  |  Ruskonniityntie 19 C, FI-90620 Uleåborg, Finland  |  sales(at)welner.fi  |  +358 400 600 942  |  www.welner.fi